Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πανελλήνιος διαγωνισμός EUSO 2016

Στα πλαίσια του διαγωνισμού EUSO 2016 πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 23 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη  ο Πανελλήνιος διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικών Επιστημών. Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας αποτελούμενη από τους μαθητές: Βασιλειάδη Σπύρο, Παππά Σπύρο και Σωτήρκο Νίκο που συμμετείχε στο διαγωνισμό, κατέλαβε τη 2η θέση στη Βιολογία, την 3η θέση στη Φυσική και συνολικά κατατάχθηκε στην 6η θέση επί συνόλου 31 διαγωνιζομένων ομάδων.
Από τον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2016
Το ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας συγχαίρει τους μαθητές τόσο για την επίδοσή τους στο διαγωνισμό, όσο και για τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν κατά την προετοιμασία για το διαγωνισμό αλλά και στον ίδιο το διαγωνισμό.
Ευχαριστούμε τις καθηγήτριες κ. Μπακάλη Ανίτα και κ. Παπαευθυμίου Βάσω που συνόδευσαν τους μαθητές στη Θεσσαλονίκη και προετοίμασαν τους μαθητές στο πειραματικό μέρος που αφορούσε το μάθημα της Χημείας. Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές κ. Τσουμέτη Χρήστο και κ. Ιωάννου Γιώργο που προετοίμασαν τους μαθητές στο πειραματικό μέρος που αφορούσε τα μαθήματα της Φυσικής και της Βιολογίας αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου